Juvente Elverum arrangerer laiv!

Click here to edit subtitle

Her får du svar på noen vanlige spørsmål.

Hva er laiv?

Laiv er levende rollespill, hvor deltakerne setter seg inn i en historie og spiller roller som forskjellige personer med egne mål, tanker og personligheter. Laiv er utrolig morsomt, sosialt og spennende, og det passer for alle!


Hva er Juvente?

Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for rusfri utvikling, fred, toleranse og like rettigheter for alle. Våre medlemmer er i hovedsak mellom 13 og 26 år, og har valgt en edru livsstil. For mer informasjon om Juvente, gå til våre hjemmesider.


Hvordan melder jeg meg på?

Veldig enkelt! Du trykker på "BLI MED!" i menyen øverst, eller trykker her. Du kan også melde deg på via telefon 41849417 til Gorm Norheim.


Hva handler laiven om?

Syntax foregår i en nær fremtid hvor verden har blitt angrepet av zombier, og noen få overlevende forsøker å klare seg. Samarbeid og deling er veldig viktig om alle skal overleve.


Trenger jeg å kunne noe på forhånd?

Ja, og nei. Du trenger ikke ha vært med på laiv før eller ha noen erfaring med teater eller rollespill fra før, men alle deltakere må lese gjennom kompendiet, som ligger under "VIKTIG INFORMASJON" i menyen øverst. Det vil bli en gjennomgang av kompendiet før laivstart slik at alle er sikre på reglene.